TOTAALAFBRAAK

Totaalsloop houdt in dat wij een object
of gebouw in zijn geheel afbreken. Of
 het nu een kantoorgebouw, (een deel
 van) een ziekenhuis, een winkelcentrum, woningen, een brug of een fabriek betreft, wij doen het graag en goed! En… we zijn actief in alle branches! Het materiaal dat vrijkomt bij de sloop wordt vaak meteen ter plaatse hergebruikt of verwerkt tot nieuwe grondstof. Bijvoorbeeld voor de aanleg van wegen of nieuwbouw.

RENOVATIEAFBRAAK

Steeds vaker worden gebouwen niet afgebroken, maar verbouwd om een tweede leven te krijgen. Wij kunnen het hele gebouw aan zowel de binnen- als de buitenkant strippen. We verwijderen schrijnwerk, gevels, binnenwerk; wat u maar wilt. Indien aanwezig, verwijderen wij ook het asbest en regelen de afvoer ervan. Uw voordeel: één aanspreekpunt, tijdwinst en lage kosten!

Ook als het gaat om historische panden gaan wij graag de uitdaging aan. Voor de restauratie van oude gevels en elementen als ornamenten, tegels en beelden hebben we specialisten met jarenlange ervaring in dienst.

DEMONTAGE EN ONTMANTELING

Steeds vaker worden gebouwen niet afgebroken, maar verbouwd om een tweede leven te krijgen. Wij kunnen het hele gebouw aan zowel de binnen- als
de buitenkant strippen. We verwijderen kozijnen, gevels, binnenwerk; wat u maar wilt. Indien aanwezig, verwijderen wij ook het asbest en regelen de afvoer ervan. Uw voordeel: één aanspreekpunt, tijdwinst en lage kosten!

Ook als het gaat om historische panden gaan wij graag de uitdaging aan. Voor de restauratie van oude gevels en elementen als ornamenten, tegels en beelden hebben we zelfs specialisten met jarenlange ervaring in dienst.

BRANDSCHADE EN CALAMITEITEN

Wanneer gebouwen of fabrieken getroffen worden door brand, een explosie of
andere calamiteit, bestaat de kans op instortingsgevaar en het vrijkomen van stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Wij beschikken over alle middelen om adequaat op de situatie in te spelen, de gevaren weg te nemen en de schade op te ruimen.

INDUSTRIËLE AFBRAAK

Industriële sloopprojecten vormen door hun omvang en complexiteit een verhaal apart. Of het nu gaat om de sloop van een complete fabriek, het verwijderen van asbesthoudende pakkingen in leidingen, het afhijsen van tanks of het ontmantelen van een complete energiecentrale; wij weten de klus als geen ander te klaren. Het moderne machinepark garandeert een veilig en efficiënt sloopproces.